dsgvo, data security, security-3443717.jpg

Politica de Confidentialitate

Confidențialitatea dumneavoastră este importantă pentru noi. Politica Amin Funerare Valcea este să vă respectam confidențialitatea cu privire la orice informații pe care le putem colecta de la dvs. pe site-ul nostru, https://www.aminfunerarevalcea.ro/ și pe alte site-uri pe care le deținem și operăm.

Solicităm informații personale numai atunci când avem cu adevărat nevoie de ele pentru a vă oferi un serviciu. Le colectăm prin mijloace corecte și legale, cu cunoștința și consimțământul dumneavoastră. De asemenea, vă informăm de ce le colectăm și cum o sa fie utilizate.

Reținem informațiile colectate doar atât timp cât este necesar pentru a vă oferi serviciul solicitat. Datele pe care le stocăm, le vom proteja prin mijloace acceptabile comercial pentru a preveni pierderea și furtul, precum și accesul neautorizat, dezvăluirea, copierea, utilizarea sau modificarea.

Nu împărtășim nicio informație de identificare personală în mod public sau cu terțe părți, cu excepția cazului în care este impus de lege.

Site-ul nostru web poate trimite către site-uri externe care nu sunt operate de noi. Vă rugăm să rețineți că nu avem control asupra conținutului și practicilor acestor site-uri și nu putem accepta responsabilitatea sau răspunderea pentru politicile lor de confidențialitate.

Sunteți liber să refuzați solicitarea noastră de informații personale, înțelegând că este posibil să nu vă putem oferi unele dintre serviciile dorite.

Utilizarea în continuare a site-ului nostru web va fi considerată o acceptare a practicilor noastre privind confidențialitatea și informațiile personale. Dacă aveți întrebări despre modul în care gestionăm datele utilizatorilor și informațiile personale, nu ezitați să ne contactați.