Servicii Funerare

Servicii funerare complete in Judetul Valcea, pompe funebre prestate cu profesionalism si devotament. Alaturi de dumneavoastra la greu!

Transport Funerar

Efectuam transport funerar intern și internațional cu mașini autorizate și personal calificat. Mașinile sunt dotate, omologate si autorizate DSP fiind prevăzute cu sistem de control al temperaturii.

Serviciile funerare de transport pot fi achizitionate separat sau puteti opta pentru unul din pachetele funerare complete ce includ transport gratuit. Asiguram la cele mai bune costuri transportul persoanei decedate la capela, biserica sau la cimitir. Va putem pune la dispozitie pentru ceremonialul funerar microbuze pentru transport persoane, familie, preoti, masini pentru transportul florilor etc.

masina repatriere

Repatrieri Funerare

Amin Funerare Valcea ofera servicii complete pentru repatrierea persoanei dragi. Transportul se va desfasura in conditii complete de siguranta, intr-un autovehicul funerar autorizat DSP.

Efectuam servicii de repatriere din Romania catre alte tari din Uniunea Europeana cu masini funerare autorizate la standardele UE.

Trebuie sa stiti ca serviciile noastre sunt NON STOP, prin urmare vom demara intregul proces de indata ce ne veti apela, indiferent de ora din zi sau din noapte.

Catering

Va punem la dispozitie servicii de catering specializate in pomeni si parastase si o gama diversificata de meniuri alese cu grija pentru aceste tipuri de evenimente. 

Meniurile de parastas se alcatuiesc de comun acord cu dumneavoastra. Acestea pot contine: fructe, dulciuri, mancare gatita (pilaf, pulpa pui), pateuri, branzeturi…

Adresa:

Ramnicu Valcea

Email:

contact@aminfunerarevalcea.ro

Program:

NON STOP